tisdag 5 februari 2013

Recept/recipe

 
Så här såg förra kladdkakan jag gjorde ut
This is what my last kladdkaka looked like
 
 
 Maddes Kladdkaka
100g margarin
2ägg
3dl socker
1dl vetemjöl
1dl kakao
1tsk vaniljsocker


Smält margarinet och blanda ihop med resten av ingredienserna. Madde kom inte ihåg ungstemperaturen så jag satte den på 175 men det går betydligt snabbare om ni höjer värmen något. Sen får ni hålla ett öga på den i ugnen och ta ut den när ni tror att den är färdig. Jag tog allting gånger två för att annars så blir den rätt så liten. Serveras med grädde och gärna lite bär.



100g margarine
2eggs
1.5 cup suguar
0.5 cup wheat flour
0.5 cup cocoa
1 teaspoon vanilla


Melt the margarine and mix it with the rest of the ingridients. Madde (is a nickname for Madeleine by the way) didn´t remember the oventempertaure but i put it on 347 fahrenheit/175 celsius but it will probably get finished quicker if you turn it up a bit. Then you'll have to keep an eye on it because I don't know how much time it takes either. I doubled the batter to make the cake bigger because I thought it looked like it was to little and the more the merrier right! Serve with whipped cream and maybe some berries (strawberry,raspberry,blueberry)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar